Yoga

Yoga, daar waar lichaam en geest samen komen.
Met deze easy flow yoga wil ik jullie graag meenemen op reis, naar de diepste kern van jullie zelf.
Ons dagelijks leven gaat vaak van de ene opdracht naar de andere, het ene puntje op ons to-do lijstje na het andere vinken we af. Maar wanneer nemen we echt tijd voor onszelf?
Laat deze yogales jou alvast de mogelijkheid bieden, even weg te komen uit de rush van het dagelijks leven. Even de tijd nemen voor onszelf. Ons lichaam en onze geest hebben dit moment van ‘pauzeren’ nodig. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Dus ook als je nog geen ervaring hebt met yoga zijn jullie van harte welkom. Breng jullie matje en eventueel wat water mee ‘and let the Magic happen’

 
 
In samenwerking met Eva De Nil, expert in het vak, bieden we op geregelde basis lessenreeksen yoga aan.
Eva behaalde haar diploma van yoga docente in Antwerpen en gaf de afgelopen jaren diverse cursussen yoga. Ze is thuis in verschillende vormen van yoga en zal tijdens de lessenreeksen jullie met hart en ziel begeleiden.
 
De lessen gaan momenteel door op woensdagavond van 19u 30 – 20u 30.
 
Bij mooi weer (lente-zomer) verkiezen we een outdoor locatie, indien het weer niet mee zit of tijdens de donkere wintermaanden, trekken we naar de Sportscave. Klik op onderstaande link voor een gedetailleerde plaatsomschrijving.
 
De lessenreeks bestaat uit 6 woensdagen ,
nl.  26/04, 3/05, 10/05, 17/05, 24/05, 31/05, 7/06 (inhaalles ter compensatie van 10/5)
Na betaling van het lidgeld 60 euro voor de volledige reeks, is jullie inschrijving definitief. Dit mag op BE09 9733 9938 0457 met de mededeling ‘yoga – volledige naam deelnemer’.
 
Wil je liever inschrijven voor 1 of enkele afzonderlijke lessen ipv de volledige reeks? Dan kan dit eveneens aan een bedrag van 13 euro per les. 
 
Om kwaliteit en veiligheid te garanderen beperken we het aantal deelnemers per groep.
Snel inschrijven is de boodschap
 
Tot binnenkort!
Geen evenementen

Hellen en Eva