Tijdens de zomerkampen van De Fithoeve staat de beleving en het plezier van het kind centraal. Daarnaast streven we ernaar om de motorische en sociale vaardigheden van de deelnemers zoveel mogelijk te ontwikkelen. Op een speelse manier oefenen we de fijne en grove motoriek, coördinatie, uithouding en sociale interactie. Diverse sporttakken komen aan bod zodat elke dag een uitdaging blijft!

Wat?

De activiteiten starten dagelijks om 8h30 en eindigen om 15h30. Er is opvang voorzien vanaf 7h30 t.e.m. 16u30h. De Fithoeve voorziet in accommodatie, begeleiding, dagelijks een gratis drankje en snackje voor tussendoor.
Breng zelf een lunchpakket mee voor ’s middags. Sportieve kledij en sportschoenen zijn een must op onze kampen.

Doorheen het kamp komen verschillende sport – en spelactiviteiten aan bod zoals zwemmen, balspelletjes, volksspelen, turnen, loopspelen, dans… maken dat de kids op sportief vlak zeker worden uitgedaagd. De sportieve activiteiten worden afgewisseld met leuke workshops (knutselen/koken/muziek) en het verzorgen en voeden van onze diertjes.
De laatste dag sluiten we traditioneel af met een korte show waar iedereen zijn moves kan tonen en krijgt elke deelnemer een mooi souvenir.

We hechten veel belang aan de familiale sfeer, de groepsdynamiek en de gezelligheid door het werken in kleine groepjes. Dit maakt onze kampjes erg gezellig en een fijne ervaring voor alle deelnemers.
Kortom, fun, afwisseling en creativiteit verzekerd voor jullie kids!

Voor wie?

Ons zomerkamp is gericht op de leeftijd 5-10 jaar

eventueel is een uitzondering mogelijk na aanvraag.

Wanneer?

Aangezien we dit jaar met verbouwingen bezig zijn, hebben we besloten maar voor 1 kampweek te gaan: Ons zomerkamp zal doorgaan van 22-26 juli 2024

Waar?

Het kamp gaat door op Fithoeve (Aalstersestraat 22, Lebbeke) en bepaalde activiteiten bv. zwemmen, binnenspeeltuin zijn in Ter Sig (Aalstersestraat 40, Lebbeke).

Prijs?

Het sportkamp kost € 120 per kind. Hierin zitten de activiteiten, accommodatie, knutsel- en sportmateriaal, opvang voor en na, verzekering en dagelijks een drankje en snackje voor tussendoor en een leuk souvenir op het einde.

Kom samen met je broer of zus naar ons kamp, dan krijgen jullie elk 5 euro korting! (kamprijs: €115 per kind)

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor onze zomerstage kan via het formulier op de website of via een mailtje naar eb.ev1713117820eohti1713117820fed@o1713117820fni1713117820.

Gelieve na inschrijving binnen de 10 dagen het inschrijvingsgeld over te schrijven naar het volgende rekeningnummer: BE02 9734 1258 0440. Daarbij zet u in de vrije mededeling “Zomerstage 2024 – volledige naam kind”.

Pas na ontvangst van een bevestigingsmail en de betaling is de inschrijving definitief.

Omdat we de kwaliteit willen garanderen stellen we een limiet op het aantal deelnemers. Daarbij geldt het principe first come, first served. Wees er dus snel bij! 

Annulatie?

Kan je kind ondanks inschrijving toch niet deelnemen aan het sportkamp, gelieve dit tijdig te laten weten.
Bij annulatie tot 30 dagen op voorhand krijg je 70 % van het inschrijvingsgeld terug.
Bij annulatie tot 14 dagen op voorhand krijg je 50 % van het inschrijvingsgeld terug.
Bij annulatie binnen de 14 dagen voor aanvang van het kamp wordt het volledige inschrijvingsgeld aangerekend.

In geval van ziekte of ongeval: uw aanvraag tot terugbetaling moet ons zo spoedig mogelijk, ten laatste tijdens het kamp bereiken, samen met een doktersattest. Het bedrag zal opgenomen worden voor een volgend sportkamp. Er worden administratiekosten (10 euro) per deelnemer afgetrokken.

Zeker gezien het beperkt aantal deelnemers hopen we op jullie begrip hieromtrent.

Waarom kiezen voor onze sportkampen?

  • Gevarieerd sport – en spel aanbod
  • Leuke workshops en originele activiteiten ter afwisseling
  • Kleine groepjes, kwaliteit ipv kwantiteit
  • Goede begeleiding
  • Aandacht voor de ontwikkeling van de motorische en sociale vaardigheden van de kids

Beeldmateriaal

Wij willen jullie graag laten meegenieten van wat jullie kapoenen allemaal beleven tijdens ons sportkamp. Op onze facebookpagina of website zullen we af en toe enkele foto’s posten.
Overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer hebben de ouders het recht om mee te delen dat ze geen toestemming geven om foto’s van hun kind te publiceren. In dat geval, gelieve bij inschrijving hier een melding van te maken en wij houden hier rekening mee.

Vragen?

Heb je nog extra vragen over onze zomerkampen? Contacteer ons gerust via het invulformulier of via e-mail!

Hierbij alvast wat sfeerbeelden: