Sportlocaties

Klik op de paarse nummers op de kaart om meer details te tonen rond onze sportlocaties:
1. De Fithoeve
2. Reva Ter Sig (Sportscave en zwembad)

En de bijhorende parkings:
3. Parking De Fithoeve
4. Parking Prefaco

Sportlocaties
De Fithoeve Reva Ter Sig Parking De Fithoeve Parking Prefaco

De Fithoeve

Bij goed weer gaan de lessen door op De Fithoeve (Aalstersestraat 22). Het sportplein en de overdekte sportruimte bevinden zich achteraan het terrein (gedurende 150m padje volgen)

Bij twijfel over de weersomstandigheden zal hier steeds duidelijk over gecommuniceerd worden, of mag je contact met ons opnemen.

Reva Ter Sig

In Ter Sig bevinden zich de Sportscave en het zwembad:

- De Sportcave (Aalstersestraat 40, Wieze): Hier vinden de indoor lessen plaats (yoga, personal training, groepsles K&C... bij slecht weer). Deze ruimte bevindt zich in de kelder van blok B en heeft haar eigen ingang via de buitentrap aan Ter Sig. De Sportscave ligt naast de praktijk van Dr. Dulca en het sportslabo. Behalve via de buitentrap kan je ze ook bereiken via de hoofdingang van blok B (dubbele schuifdeur) en naast de lift de trap naar beneden te nemen.

- Het zwembad (Hoeksken 3): Hier gaan de zwemlessen en aquagym door. Om het zwembad vlot te vinden, neem je best de gemeenschappelijke ingang van de revalidatie en cafetaria “Bij mémé en pépé”. Vervolgens stap je rechtdoor en kom je in de kleedruimte van het zwembad of kom je binnen via de revazaal en zal je daar het zwembad zien liggen. Supporters voor de zwemlesjes kunnen toekijken vanuit de revazaal of de cafetaria.

Parking De Fithoeve

Parkeren kan je op de oprit of op de grasweide in de tuin.

Je mag dus gerust met je wagen op het terrein rijden.

Parking Prefaco

Bij sport- en zwemlessen in Ter Sig, kan je parkeren zowel ter hoogte van de revalidatie, rondom het gebouw of op de parking van Prefaco